Policy

RESERVATIONS TERMS AND CONDITIONS

Restricted


For room reservations,
 please call +0128897686 (8am – 10pm).
For general enquiries, please call +0388946713 (24 hours).
Email: jommancing@gmail.com


By proceeding with the reservation you accept and agree with jommancing sdn bhd (the boat booking) that the reservation (details of which are set out above), if accepted by us, shall be on the terms and conditions as follows

 

TEMPAHAN / RESERVATIONS

  • Tempahan mesti dijamin dengan deposit wang yang sah sama dengan sewa sehari. Bayaran sewa bot akan dikenakan semasa daftar masuk. Deposit akan dikembalikan apabila bot diperiksa dan didapati dikembalikan dalam keadaan yang sama seperti ketika ia meninggalkan pelabuhan kami.

 

PEMBATALAN

  • Tarikh tempahan boleh ditukar dengan notis 30 hari, tertakluk kepada ketersediaan. Jika pembatalan berlaku, 50% deposit akan dilucuthakkan.

 

WEATHER

  • Kami tidak menjamin cuaca. Sekiranya terdapat ribut petir dan / atau hujan lebat, kami akan menawarkan anda raincheck untuk digunakan dalam tempoh satu tahun.

 

CHECK OUT / RETURN

  • Bot ini boleh didapati untuk daftar keluar pada jam 8:00 pagi dan mesti dikembalikan ke marina tidak lewat daripada 7:00 petang. Pulangan lewat tertakluk kepada caj lewat RM50 .

 

DEPOSIT KEROSAKAN

  • Deposit kerosakan boleh dikembalikan apabila bot diperiksa dan didapati dikembalikan dalam keadaan yang sama seperti ketika ia meninggalkan pelabuhan kami.

 

 

GRILLS / SMOKING / OPEN FLAMES

  • Grills, merokok, dan api terbuka tidak dibenarkan di bot sewa.

 

 

KAMI AMAT BERTERIMA KASIH KERANA TELAH MEMILIH KAMI UNTUK AKTIVITI MEMACING ANDA . JIKA ADA SESUATU YANG KURANG BOLEH MEGHUBUNGI KAMI DI TALIAN DIBAWAH . KAMI JUGA AKAN MEMBAIK PULIH SEGALA SERVIS KAMI DIMASA AKAN DATANG , TERUSLAH SETIA BERSAMA KAMI .

%d bloggers like this: